Ondervloeren

Installeren van uw laminaatvloer begint met de keuze van de juiste ondervloer. Vocht isoleren, egaliseren of geluid reduceren? In de collectie van Woonoutlet Weststrate vindt u voor iedere situatie een passende ondervloer. Hier vindt u enkele voorbeelden uit ons assortiment ondervloeren. Wij kunnen u adviseren over welke vloer in uw situatie het meest geschikt is.

Protecta 3

Multifunctionele basis

ondervloer projecta4 ondervloer projecta3 ondervloer projecta2 ondervloer projecta1

Protecta 3 is een dampdichte ondervloer met een dikte van slechts 3 mm die dankzij het volumegewicht van 25 kg/m3 toch de nodige stabiliteit biedt. De vloer is warmte-isolerend, geluidsisolerend, egaliserend en beschermt uw laminaat of parket tegen optrekkend vocht. Dankzij de overlapping van 12 cm is Protecta 3 snel en eenvoudig te verwerken. De flap zorgt er bovendien voor dat naden goed afgedicht worden.

Rolbreedte: 1 meter
Rollengte: 25 meter
Dikte: 3 mm
Volumegewicht: 25 kg/m3
Materiaal: polyethyleenschuim met PET/AL-folie
Overlapping: 12 cm

Egaliso

Perfect egaliseren

Egaliso ondervloerplaten zijn te gebruiken wanneer oneffenheden in de basisvloer moeten worden weggewerkt. Deze 7 mm dikke plaat is geschikt om laminaat zwevend op te leggen. Voor het leggen moet Egaliso eerst 24 uur in de verpakking acclimatiseren bij kamertemperatuur in de te leggen ruimte.

Lengte: 85 cm
Breedte: 59 cm
Dikte: 7 mm
Pakinhoud: 20 stuks = 10,03 m2

Ultra

Uitstekende contactgeluidisolatie

Deze veelzijdige ondervloer voor laminaat- en parketvloeren combineert akoestische en thermische isolatie in één product. Dankzij de praktische verpakking en het lichte gewicht is het product eenvoudig mee te nemen. Ook plaatsen gaat gemakkelijk, u vouwt het eenvoudigweg uit.

Dikte: 3 mm
Pakinhoud: 10 m2
Contactgeluidverbetering: ∆ Llin 11dB
Druksterkte: 28kPa
Volumegewicht: 33 kilo/m3
Thermische weerstand: 0,088m2 K/W